Oetingen klopt Pamel

7 jaar geleden

Oetingen wint thuis met het kleinste verschil van Denderzonen Pamel.

In het begin van de match is het voor beide ploegen zoeken. Oetingen komt het dichtst bij een doelpunt. Het schot van Coenen wordt van de lijn gekeerd en een bal van Anthoons belandt op de lat. Aan de overzijde krijgt Debontridder de grootste kans. 0-0 aan de rust.

In de tweede helft speelt Oetingen naar zijn favoriete kant en de thuisaanhang schreeuwt de ploeg naar een doelpunt. Oetingen drukt, maar Pamel kan een paar keer scherp counteren. In de 75ste minuut kan Oetingen dan toch juichen. Een knappe vrije trap van Devos wordt door Coenen mooi binnengekopt in de verste hoek, 1-0 voor SKO. Pamel probeert daarna gelijk te maken, maar de thuisploeg houdt de deur dicht. De drie punten zijn voor Oetingen.