Melsbroek wint makkelijk van Leeuwkens Teralfene

maa 13 feb 2017

Met drie treffers zet Melsbroek Leeuwkens Teralfene makkelijk opzij.

Melsbroek tracht meteen controle over de wedstrijd te krijgen, maar dat resulteert in balbezit en veldoverwicht, maar weinig doelgevaar. Dat verandert in de loop van de eerste helft. Ghys wordt het straatje in gestuurd, omspeelt doelman Aerts en schuift de bal beheerst binnen: 1-0. Melsbroek speelt een sterk derde kwartier en drukt door voor de 2-0, maar komt voor rust niet meer tot scoren.

Na het rustsignaal eenzelfde spelbeeld. Melsbroek gaat op zoek naar een tweede doelpunt, Teralfene tracht sporadisch tegen te prikken op de counter of via stilstaande fases. In minuut 56 wordt Ghys aangespeeld in de 16, hij draait zich mooi vrij en trapt de bal op de lat. Verhas is goed gevolgd en schuift het leer onder de bezoekende doelman. Melsbroek wringt nog een handvol kansen de nek om tot Vandeheyde in minuut 87 een mooie actie van Pfaff over de rechtse flank afrondt.