Machelen haalt het met het kleinste verschil van Herne

maa 15 mei 2017

Machelen wint de laatste thuismatch van het seizoen met 2-1 van Herne en is 15de. Herne degradeert.

Herne begint fel aan de wedstrijd van de laatste kans. De eerste kans is echter voor Machelen. Youngster Akwei ziet zijn poging gestopt door doelman Arijs.

Even later profiteert Akwei van slecht verdedigen en de 1-0 is een feit. Herne blijft moedig strijden en kan een paar keer dreigen. Pech en het doelhout voorkomen de 1-1.

10 minuten voor de rust mag Reubens oprukken en met een mooi afstandsschot geeft hij  doelman Deconinck het nakijken. Met 1-1 gaan de teams de rust in.

In de tweede helft houden beide teams elkaar in evenwicht tot invaller Vandeput op snelheid de achterlijn haalt, zijn voorzet belandt via een Herne-verdediger achter doelman Arijs. 2-1.  Machelen wint van een strijdvaardig Herne.