ternat_melsbroek3.jpg

Kan leider Ternat straks achtervolger Melsbroek de baas

zon 23 okt 2016

In de tweede provinciale B van het voetbal staat zondag de eerste topper op het programma. Ternat, met 19 punten gedeeld leider met Meise, ontvangt thuis de nummer drie in de stand, Melsbroek. Dat volgt op amper 1 puntje van het leidersduo.

Ternat startte het seizoen aarzelend met 3 opeenvolgende gelijke spelen. Maar daarna pakte de club 15 op 15 waardoor ze nu samen met Meise aan de leiding staat. Tegen Melsbroek, de nummer drie, gaat Ternat voor een zesde opeenvolgende overwinning. “Ik denk dat we dat op onze eigen manier gaan doen, zoals we elke wedstrijd hebben aangepakt. Voetballen van achteruit, het slot op de deur houden, maar toch aanvallend denken. Gewoon vanuit eigen sterkte vertrekken”, aldus trainer Rudy De Donder, trainer bij KSKL Ternat.

En vooral een positieve flow door de club jagen. Enkele jaren geleden speelde de club nog in derde klasse. Enkele degradaties op korte tijd hebben de club pijn gedaan. Maar die negatieve spiraal wil de club nu ombuigen. De club droomt nog niet meteen van promotie  maar hoopt toch te kunnen eindigen in de top 5. Of Ternat het ook gehaald heeft van Melsbroek zie je vanavond in RINGtv-Sport.