Herne verliest thuis van Huldenberg

maa 13 feb 2017

Herne verdient een gelijkspel, maar blijft met lege handen achter. 1-2.

Herne begint goed georganiseerd aan de match. Cochez wordt, na een 1-2 met Jacobs, onderuit gehaald in het strafschopgebied. Reubens schiet de 1-0 binnen na 11 minuten. Tien minuten later kan Van Cutsem de score voor Herne verdubbelen, maar keeper Mutton redt op de lijn.

Na de rust komt Huldenberg opzetten. Herne komt enkele keren goed weg. Tien minuten voor tijd wordt Cochez van Herne uitgesloten met een tweede gele kaart. Dat is er te veel aan voor Herne, dat nog verder achteruit kruipt.

Op 3 minuten tijd wordt Herne uitgeteld. In de 86ste minuut scoort Verheyden en in de 89ste  maakt Delattre de winning goal. In de 90ste kan Vansteenkiste, op voorzet van Decnijf, net niet bij de bal om de verdiende 2-2 op het bord te zetten. De ontgoocheling bij Herne is bijzonder groot.