Groot-Dilbeek wint spektakelmatch van Kester-Gooik

maa 13 maa 2017

Groot-Dilbeek wint met 5-3 van Kester-Gooik.  Een spektakelrijke wedstrijd, gekruid met 8 doelpunten waarvan enkele pareltjes.

De thuisploeg heeft het meeste balbezit, maar de bezoekers straffen elke aarzeling af in de thuisverdediging en lopen 0-3 uit via twee keer Baevegems en één keer De Roeck. Maar in de laatste 5 minuten kan Dilbeek de achterstand milderen door 2 maal te scoren. De 3-2 is schitterend: Mohammed Chouaf lobt de bal vanop 50 meter in de kruising. 3-2 is ook de ruststand.

Ook in de 2de helft domineert de thuisploeg, maar de beste kansen zijn voor Kester-Gooik.  In de laatste 20 minuten zet Dilbeek alles op alles en scoort het nog drie keer. Ook  Ambrogetti scoort een wereldgoal. 5-3 is eindstand na een leuke pot voetbal.