vat3.jpg

Gratis vat voor Melsbroek, de winnaar in de RINGtv-League

zon 7 mei 2017

In tweede voetbalprovinciale B, de zogenaamde RINGtv-League kroonde Melsbroek zich twee weken geleden tot kampioen op het veld van Meise. Vanmiddag speelde Melsbroek voor de eerste keer opnieuw thuis en het was meteen ook de eerste wedstrijd in de gloednieuwe thuishaven. En ook RINGtv arriveerde niet met lege handen bij de kampioen van de RINGtv-League….

Redenen genoeg om er een feestelijke galamatch van te maken tegen de buren uit Machelen. Zo nodigde de club voor de partij alle inwoners van Steenokkezeel uit voor een receptie. “Dit is een unieke gebeurtenis. Een nieuwe locatie en kampioen spelen op hetzelfde moment. Dat is een mijlpaal in de geschiedenis”, glimlacht voorzitter Henri Vandervorst.  

Ook van de nieuwe infrastructuur zal gesproken worden. Hiervoor sloegen de club, de gemeente en Brussels Airport de handen in elkaar. “”Momenteel zijn er twee velden afgewerkt, een derde wordt aangelegd door de gemeente. En er zijn negen kleedkamers en een centraal waslokaal”, aldus Vandervorst. Een rondleiding straks in  RINGtv-Sport.