BOKA vernedert Rode De Hoek in topper

maa 13 feb 2017

6-0. BOKA pakt uit met een monsterscore en toont dat het wil promoveren.

De bezoekers, verzwakt op defensief vlak, worden onmiddellijk onder de voet gelopen door BOKA die wil bewijzen dat de ambities intact blijven. Ysenbaert werkt zich voorbij de centrale verdediger en alleen voor de doelman werkt hij koelbloedig af. 1-0. Een tweede infiltratie, nu van Pierre Voglaire, wordt foutief afgestopt met een strafschop als gevolg. Zoals steeds mooi afgewerkt door Cassenaer, 2-0 na een kwartier. BOKA laat het ritme dan zakken. Net voor de rust treft de thuisploeg nog wel de dwarsligger.

Na de rust probeert Rode de bakens te verzetten, maar bij de eerste tegenaanval van BOKA komt Sam Ysenbaert opnieuw oog in oog met de jonge doelman en laat hem geen schijn van kans. 3-0.De volgende tegenaanval van BOKA wordt weer foutief afgestopt in de zestien meter, opnieuw strafschop nu afgewerkt door Ysenbaert. De veer is gebroken bij Rode en BOKA velt het zware verdikt met nog twee doelpunten, getekend  Ysenbaert en Cassenaer.