REGIOKOK 2017

In de tweede aflevering van de REGIOKOK 2017 nemen verpleegsters Anja Willems (Halle) en Hilde Van Holder (Gooik) het op tegen brouwers Fons Verheyden (Steenhuffel) en Bart Thewissen (Leuven). Op het menu staat alvast een heerlijke ovenschotel. De smaakpapillen van de juryleden Dirk Demesmaeker (winnaar REGIOKOK 2016), Frank Dehandschutter (Krekelhof Gooik) en Tom de Four (Heeren Van Liedekerke) zijn ook deze aflevering streng maar rechtvaardig.

Dit weekend in REGIOKOK 2017

In de derde aflevering van de REGIOKOK 2017 nemen fotografen Thierry Van Vreckem (Bever) en Jos Verhoogen (Erps-Kwerps) het op tegen boekhandelaars Joris Nicolaï (Vilvoorde) en Peter Lombaert (Overijse). Op het menu staat een heerlijke tajine.

Juryleden deze week zijn Monique Potilius (’t Kreukeltje Gooik/COOVI), Lesley Devlieger (Terborght Huizingen) en Sabri Abdelhak (Koutoubya Leuven). Zeker kijken, zaterdag vanaf 12u op RINGtv.

 

 

 

 

 

 

 

Wie is jouw FAVORIET duo?

 

De jury was streng maar rechtvaardig. Maar welk duo verdiende het volgens jou om te winnen? Klik op de banner hieronder en breng je stem uit! Wie weet win je wel een kookboek van Le Creuset!