tordeurs_3.jpg

Wordt Hallenaar Glenn Tordeurs Top Model Belgium?

zon 11 dec 2016

Glenn Tordeurs is één van de finalisten van de modellenwedstrijd Top Model Belgium. De 23-jarige student handelsingenieur mag ons land op 18 december vertegenwoordigen in Parijs. En daar kijkt Tordeurs erg naar uit, want de juryvoorzitster is niemand minder dan Pamela Anderson.

Glenn is een sportieve en cratieve duizendpoot. Hij it in zijn laatste jaar handelsingenieur aan de VUB, is actief als scheidsrechter bij Futsal Project Halle-Gooik, speet tafeltennis en speelt toneel. Onlangs stond hij met de Lotse toneelkring Weredi nog op de planken met de musical Grease. 

Maar op dit moment is hij vooral bezig met zijn prille modellencarrière. Hij schopte het al tot in de finale van Top Model Belgium. Dat is een wedstrijd die kandidaten wil laten opmerken door nationale en internationale modellenbureaus. Top Model wil de sterren van de toekomst ontdekken. 

De finale vindt zondag 18 december plaats in het Lido in Parijs. Om kans te maken op de overwinning, moet Glenn Tordeurs zo veel mogelijk stemmen van het publiek verzamelen. Wil je deze Hallenaar een duwtje in de rug geven? Kijk dan eens op zijn Facebookpagina hoe je een stem kan uitbrengen.