floridylle5.jpg

Vier avonden lang genieten van Winterfloridylle in Plantentuin Meise

woe 4 jan 2017

In de Plantentuin in Meise kan je vanaf vanavond vier avonden lang genieten van het evenement Winterfloridylle. Dat is een winterfeest waarbij de seizoensplanten extra in de kijker worden geplaatst, met onder andere een licht-en vuurspektakel. In het nieuws op RINGtv krijg je woensdag al een voorsmaakje. 

"Wat de bezoekers te zien zullen krijgen is een zeer feeëriek, magisch spektakel. Meestal subtiel. Dus niet bombastisch. Wie dus afzakt naar de Plantentuin zal zeker kunnen genieten van een haast poëtische wandeling door de avond”, verduidelijkt Manon Van Hoye van de Plantentuin in Meise. Door de Winterfloridylle kan je de Plantentuin dus op een heel andere manier beleven. “’s Avonds ruik je het bos veel beter, het is dus een heel andere gewaarwording. En op sommige plekken is het ook echt donker. Daar kan je helemaal zen worden en dit is dus een fijne tegenhanger voor alle kerst- en nieuwjaarsfeesten”, aldus Van Hoye.

De vier nocturnes van de Winterfloridylle lopen van 4 januari tot 7 januari. Telkens van 18u tot 22u30. De vuurshow Fireblossom vindt plaats om 19u30, 20u45 en 22u. Meer info vind je via deze link.