panta.jpg

Panta Rhei op zoek naar een nieuwe thuis

don 9 feb 2017

Panta Rhei organiseert al meer dan 25 jaar themavakanties voor kleuters en jongeren over heel Vlaanderen. De vzw is gevestigd in het kasteel Terrijst in Heikruis (Pepingen), maar daar komt een einde aan. Na de nodige rennovatiewerken, wil de Vlaamse overheid het kasteel een nieuwe bestemming geven. 

Panta Rhei kreeg te horen dat de kantoren en de opslagplaats nog dit jaar moeten ontruimd worden. Het kasteel Terrijst is dringend aan verfraaiing toe en de renovatiewerken gaan van start op 1 september 2017.  Vzw Panta Rhei zal niet meer mogen genieten van de hernieuwde vestiging. Met de nieuwe inrichting krijgt het kasteel ook een nieuwe bestemming, goedgekeurd door het departement Cultuur en Natuur en Bos, onder wiens beheer het kasteel valt.


Panta Rhei wil niet bij de pakken blijven zitten en is volop op zoek naar een nieuwe vestiging (kantoren en opslagplaats) in de regio. “Wij gaan nog steeds voor een zorgeloze vakantie voor alle kinderen en ouders, alleen voor onze medewerkers zal het deze zomer een hele uitdaging worden.” Alle nuttige tips en informatie over beschikbare panden in de regio zijn welkom op info@pantarheivzw.be.