deli_traiteur.jpg

Opnieuw overval op Deli Traiteur

woe 24 aug 2016
Voedingswinkel Deli Traiteur is gisterochtend overvallen. Drie gemaskerde mannen vielen er binnen, bedreigden het personeel met vuurwapens en gingen aan de haal met de kassa. Het is na Ganshoren, Eigenbrakel en Sint-Pieters-Leeuw al het vierde filiaal van de winkelketen dat overvallen wordt, en dat in nog geen maand tijd. 

Gisterenochtend rond 7u30 vielen drie gemaskerde en gehandschoende mannen de Deli Traiteur van Beersel binnen. Twee van hen zouden handvuurwapens bij zich hebben gehad en bedreigden het personeel. Een werkneemster kreeg enkele klappen waardoor ze lichte verwondingen opliep aan haar rug en medische verzorging nodig had. De daders gingen aan de haal met de kassa, sindsdien ontbreekt elk spoor van hen.
 
Het is nog onduidelijk hoeveel geld er precies gestolen is. Op het ogenblik van de overval waren er geen klanten aanwezig in de winkel. Op 5 augustus werd al een Deli Traiteur overvallen in Sint-Pieters-Leeuw, en ook de filialen in Ganshoren en Eigenbrakel kregen onlangs ongewenst bezoek. Het politieonderzoek moet nog uitwijzen of het om dezelfde daders gaat.