brussels_airlines_tomorrowland.jpg

Brussels Airlines zet wereldwijd partyvluchten in voor Tomorrwland

woe 19 jul 2017

Brussels Airlines zet voor de zesde keer wereldwijd partyvluchten in voor het dancefestival Tomorrowland. Dat vindt dit en volgend weekend plaats.

In totaal zal de Zaventemse luchtvaartmaatschappij zo’n 10.200 festivalgangers naar ons land vliegen. Die zullen verspreid zitten op 236 verschillende vluchten uit 79 steden van over de hele wereld. De populairste vertrekplaatsen zijn Genève, Madrid en Barcelona.

Nog voor de vlucht worden veel festivalgangers al opgewarmd voor het dancefestival met een gate party op de luchthaven van vertrek. 47 vluchten nemen het feest mee de lucht in met muziek aan boord. Op 8 vluchten wordt ook een live DJ-set georganiseerd.

Voor de gelegenheid werd één toestel van Brussels Airlines, de Amare (zie foto boven), volledig verpakt in een Tomorrowland-kleedje. Het toestel voert vanavond een eerste vlucht uit van Ibiza naar Zaventem.

Nieuw dit jaar is dat Brussels Airlines, in samenwerking met Brussels Airport, een bagage drop-off punt uittest op de Dreamville-camping. Op de dag dat ze weer naar huis keren, kunnen de festivalgangers hun bagage en tent daar droppen en hoeven ze die niet meer mee te sleuren naar de luchthaven. (foto Brussels Airlines)