vlcsnap-2016-12-26-11h23m05s537.png

Auto tegen gevel in Schepdaal

maa 26 dec 2016

De bestuurster van een Toyota is zaterdagvoormiddag lichtgewond geraakt bij een spectaculair ongeval in het Dilbeekse Schepdaal. 

De vrouw kwam rond half tien uit de richting van Brussel toen ze aan de verkeerslichten, op de grens van Schepdaal met Lennik, links afdraaide richting Schapenstraat. Haar Toyota werd bij het afdraaien in de flank gegrepen door een Skoda die uit de richting van Ninove kwam. De wagen van de vrouw begon te tollen en kwam tientallen meter verder tegen de gevel van een woning tot stilstand.

Omdat de wagen zwaar beschadigd was, kon de bestuurster het voertuig niet op eigen houtje verlaten. De brandweer kwam ter plaatse om haar uit het wrak te bevrijden. De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De woning waartegen de wagen botste liep geen al te grote schade op.

De drie inzittenden van de Skoda bleven ongedeerd. Door het ongeval waren twee van de vier rijstroken lange tijd afgesloten, maar dat bracht geen verkeershinder met zich mee. (foto: Mozkito)