Doe mee aan de 10.000 stappenclash!

Hoe meer je beweegt, hoe gezonder je bent. Zet 10.000 stappen op een dag en je bent topfit. De komende maand gaan meer dan 100 Vlaamse gemeenten de strijd aan voor de 10.000 stappen-clash.

Ook in onze regio stappen 15 gemeenten mee. De bedoeling is eenvoudig: de gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet, is de grote winnaar.

 

 

 

 

 

10.000 stappen in Halle-Vilvoorde

Ook op jouw enthousiasme wordt een beroep gedaan. Versterk het samenhorigheidsgevoel onder buren, families, kennissen en andere inwoners van uw gemeente, en zet hen tegelijkertijd in beweging. Iedereen kan mee stappen, zo ga je samen virtueel de wereld rond via de online registratietool van 10.000 stappen. 

De gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet (in verhouding tot het totaal aantal volwassen inwoners van de gemeente), is de grote winnaar. Gaat uw gemeente naar huis met een fantastische prijs én de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen?

Tussenstand Halle-Vilvoorde

Twee jaar geleden was Zemst de winnaar van de stappenclash in onze regio. Klik op de banner hieronder en ontdek of de gemeente ook nu weer de leiding neemt.

Win een gratis stappenteller!

In onze regio rijden bussen van De Lijn rond met het RINGtv-logo die promotie voeren voor de #10000stappen-campagne! Heb je er eentje gezien? Maak dan snel een foto en kom in aanmerking voor een GRATIS STAPPENTELLER. De foto kan je posten op https://www.facebook.com/logozenneland/